Exempelprofil

Lista på tidigare erfarenheter

  • Programledare på radio Viking
  • Jag har suttit juryn på funkisfestivalen 5 gånger
  • Sänt radio för fub
  • Engagerad i fub

Presentation

Jag heter Fredrik Rispe. Jag är 47 år. Jag bor på Ekerö.

Jag är en kille som är glad och omtänksam. I jobbet är jag en positiv och en driven själ. Jag gillar att lyssna på musik. Både när jag jobbar och på fritiden. Är det något jag ogillar så är det mobbing. Man ska vara snälla mot varandra och hjälpas åt!

När jag satt i juryn på Funkisfestivalen träffade jag många olika artister. Det var roligt att jobba med dem. Vissa blev mina kompisar. Alla som var med i juryn kom till radion sedan. Det var spännande.

1994, för 15 år sedan, jobbade jag på TBV mediacenter. Då jobbade jag med en tidning och film, teater med mera. Under åren på TBV lärde jag mig media. TBV mediacenter blev sedan Medis 5, men då hade jag slutat. Våren 2019 började jag på Medis 5 igen! Det hade jag längtat efter.

Det är kul att vara tillbaka på Medis på Medborgarplatsen. Här jobbar jag med podd, musiktexter, manus och media. I höst ska jag ha en kurs i hur man blir en bra radiopratare. Det ska bli kul!

Jag har vart programledare i 35 år på Radio viking. Jag har ett program som går varannan söndagar mellan klockan 09.00 till11.00

Ni kan ringa på nummer

08 560 356 80

Ni kan också nå mig på fredrik@radioviking.se

Portfolio – bilder

Portfolio
Portfolio
Portfolio

Portfolio – videos