Exempelprofil

Lista på tidigare erfarenheter

 • Efter gymnasiet pluggade jag på konstskolan Linnéa som är en eftergymnasial utbildning för konstnärer med funktionsvariationer under tre år integrerad på folkhögskola. Kombinerade min kurs med ett band som hette Linneas trio med en kurskamrat som spelade trummor och min musiklärare på kontrabas o trombon där vi spelade kända men mina egna låtar.
 • Arbetade på Stora blå kultur dagliga verksamhet med inriktning på musik, media och bild mellan 2009 och 2014 där jag medverkade i Xylofonorkester och Big Blue band med regelbundna spelningar på cafeer, äldre o korttidsboenden, Almedalsveckan i Visby, Länsmusiken, Kulturhuset o Stallet m.m. Hade även ett liten kvartett som hette Kärlekens fågel.
 • Haft vernissage med målningar på Häggviks gymnasium september 2014 där jag en gång i tiden pluggade.
 • Har vunnit deltävlingar i Musikschlaget och Funkisfestivalen som är tävlingar för personer med funktionsvariationer och gått vidare till riksfinal men kommit på andra plats.
 • Har även tävlat i musikvideotävlingen Startist 2017 och 2018 som Allmänna arvsfonden höll i som projekt.
 • Har medverkat som skådespelare i musikalföreställningar tillsammans med skådespelare med och utan funktionsvariationer på Teater Satelliten i Sollentuna.
 • Under hösten 2018 har jag dubbat röst i det engelska barnprogrammet Pablo på Eurotroll AB inför sändning i SVT Barnkanalen mars 2019.
 • Jag har varit Greenroomreporter i Musikschlagets riksfinaler 2018 och 2019 samt Startist riksfinal 2019.
 • Har hållit i marknadsföringskurs med Kulturbyråkraterna under november 2019.
 • Har även uppträdit i Häng me på party kryssningen i baren och stora scenen mars 2020.
 • Under Coronapandemin 2020-2021 har jag hållit i digitala livesändningar på sociala medier som Instagram och Facebook med min musik när det inte gått att uppträda live inför stor publik vilket jag hoppas kunna få göra i framtiden.

Presentation

Jag heter Tomas Fogelholm men kallas för MR POSITIVE. Jag är en lokal artist från förorten Sollentuna norr om Stockholm.

Jag spelar gitarr, trummor ibland, skriver egna låtar med både text och musik. Sedan målar jag också och kan dansa break dans. Agerar även som skådespelare på scen och gör frilansuppdrag som spelningar, konferencieruppdrag

Greenroomreporter i Musikschlagets riksfinaler samt dubbat svensk röst i barnprogrammet Pablo. Har blivit intervjuad på Klartextnätverket, TV4 nyhetsmorgon och Morgonshowen.

Till vardags arbetar jag på Teater Satellitens DV i Sollentuna där jag och DV tillsammans med en ideell förening med unga vuxna sätter upp både egenskrivna och kända musikaler och konserter varje år.

Under våren 2021 så har jag gått en digital kurs i arrangörsutbildning som Folkets hus och parker håller i med stöd från Allmänna arvsfonden om hur det går till när Musikschlaget kan ha sina deltävlingar live som vanligt när Coronapandemin är över.

Jag finns att följa på Youtube och Spotify under MR POSITIVE, samt på Soundcloud under mrpositive.

Finns även att följa på Facebook under @mrpositiveofficial och Instagram under #mrpositive_music. där jag håller digitala livesändningar som oftast är musikunderhållning.

Säljer CD-album. För beställning av cd och bokning av spelning. Maila på info@mrpositive.st.

Jag tar gärna emot uppdrag för vernissage och spelningar utan tvekan så fort det går att göra det så det är bara att höra av sig till mig! Kan tänka mig ta det i gallerior och konserthus barer och turnéra med övernattning.

Portfolio – bilder

Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio
Portfolio

Portfolio – videos